Järjestämme tapahtumia kaikille Tampereen korkeakouluopiskelijoille. Useimmat tapahtumat ovat avoimia myös ei-jäsenille. Tapahtumissa saattaa olla osallistumis- tai materiaalimaksu, mutta yleisesti tavoitteenamme on pitää osallistuminen kohtuuhintaisena. 

 

Järjestämme askartelu- taide- ja käsityötapahtumia, joihin kuuluu muun muassa akryyli- ja vesivärimaalausta, kirjontaa, digitaalisen taiteen tuottamista, piirtämistä sekä runsaasti erilaista askartelua. Järjestämme myös excursioita taidekohteisiin, kuten museoihin, ja välillä kokeilemme erikoisempia taide- tai käsityötekniikoita taidekokeiluissa. Ajankohtaiset tiedot viikottain vaihtuvista tapahtumista löytyvät Instagramista @tahrakerho ja Telegramista, jonne pääset näiden nettisivujen etusivulta. Somejamme seuraamalla voi tutustua myös menneisiin tapahtumiin.

 

Tapahtumat järjestetään pääosin Hervannan kampuksella, mutta kysynnän ja tapahtumien luonteen mukaan toimimme myös keskustassa ja muualla Tampereella. Kaikki TAHRAn tapahtumat ovat häirinnästä vapaita, ja niissä noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Yhdenvertaisuudesta voit lukea lisää täältä.

 

Jos sinulla on tapahtumaidea mielessä, ota rohkeasti yhteyttä tai anna palautetta. Voit kertoa toiveesi tulevista tapahtumista tai tulla itse järjestämään toimintaa kanssamme!

 

 

TAHRApiiri on joka toinen viikko järjestettävä TAHRAn tapahtuma, jonne voi tulla neulomaan, askartelemaan, maalaamaan tai edistämään muita projektejaan. Olet tervetullut myös vain viettämään aikaa muiden seurassa. Tämä on hyvä tilaisuus tutustua muihin taiteesta ja käsitöistä kiinnostuneisiin ja oppia uusia taitoja. Kevään 2024 vakioaika on tiistaisin kello 17-19, ja paikkana pääsääntöisesti joko Hervannan kampuksen Kielikeskuksen tila PB133 tai keskustakampuksella kahvila Alakuppila. PB133 sijaitsee 1. kerroksessa, ja sinne on esteetön pääsy.  Tarkemmat tiedot tapaamispaikasta tulevat Telegram-ryhmäämme ja Instagramiin.

 

Tapahtumat

 

 

 

 

Haalarimerkkikisa

Kevään TAHRApiirit

Luovuutta kehiin: TAHRAn haalarimerkkikilpailu! 
 
Hei TAHRAn jäsenet, 
 
Tässäpä huippu-uutisia! Meillä on käynnissä jälleen haalarimerkkikilpailu. Nyt on sun mahdollisuus näyttää taiteellinen taituruutesi! 
 
🖌️ Säännöt ja ohjeet löytyvät täältä Google-lomakkeesta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdbLsEdxE_Kz1dWVDereKPSIzhP3761wCGse1b6Za6kgVrkg/viewform?usp=sf_link 
 
Deadline: 25.2. Päästä luovuutesi valloilleen, ja sun suunnittelema design voisi komeilla virallisissa kerhon merkeissä. 
Ja tiedoksi, voittanut design palkitaan Taitava-kaupan lahjakortilla!
 
Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä joko TAHRAN tg ryhmässä. Onnea matkaan ja iloista luomista! 

TAHRApiiri palaa jälleen ja tämän kevään ensimmäinen TAHRApiiri järjestetään 30.1. klo 17.30 Hervannan kampuksella Tek Loungessa

Tänä keväänä piirit järjestetään vain joka toinen viikko. Tulevien piirien ajankohdat saattavat elää hieman johtuen tilavarauksista, mutta muutoksista ilmoitetaan aina etukäteen. 

TAHRApiiriin ovat kaikki tervetulleita tekemään omia käsityö- tai taideprojektejaan hengailemaan hyvään seuraan. Nähdään TAHRApiirissä <3